We wtorek, 13 stycznia w Centrum Konferencyjnym ZAMEK odbyło się kolejne spotkanie Klubu Na Obcasach, podczas którego pani Lidia Pieńkos opowiedziała o kuchni polskiej według Pięciu Przemian. Podczas spotkania klubowiczki dowiedziały się na czym polega filozofia Pięciu Przemian i jak ją stosować w codziennym gotowaniu , jak różne smaki wpływają na organizm, a także jak duże znaczenie ma pora dnia, pora roku oraz kolejność dodawania pięciu smaków. Można było spróbować kawy, herbaty oraz lemioniady przygotowanej zgodnie z tymi zasadami. Kolejne spotkanie Klubu na Obcasach już w marcu. Serdecznie zapraszamy!

 

IMG_0692.jpg IMG_0693.jpg IMG_0697.jpg IMG_0699.jpg IMG_0701.jpg
IMG_0704.jpg IMG_0706.jpg IMG_0707.jpg IMG_0708.jpg IMG_0715.jpg
IMG_0716.jpg IMG_0719.jpg IMG_0738.jpg IMG_0740.jpg IMG_0753.jpg

 

Repertuar kina "Wolność"



 

Szczecinek - setki lat, tysiące możliwości


Zobacz nas także na: